Home
Contact
Live muziek
Menukaart
3 gangenmenu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Afhalen
Dinerbon
Fotoalbum
Openingstijden
Links
Vacatures
Voorgerechten

1.
Tzatziki: Griekse yoghurt met komkommer, knoflook en
dille

   5,50
2.
Keftedes: Gehaktballetjes in een licht pikante tomatensaus
   6,00
3.
Kalamaria: Verse inktvisringen in een krokant laagje, geserveerd met tzatziki
   7,25
4.
Midia: Gefrituurde mosselen, geserveerd met knoflooksaus
   7,00
5.
Gegratineerde champignons:
In de oven gegaard met feta en geraspte kaas
   6,00
6.
Spanakopita: Bladerdeeg gevuld met spinazie en feta
   6,00
7.
Kreatopita: Bladerdeeg gevuld met gekruid gehakt
   6,00
8.
Dolmades: Druivenbladeren gevuld met gehakt en rijst, met citroensaus.
   7,25
9.
Saganaki Feta: Gepaneerde feta uit de oven
   7,00
10.
Gebakken gamba's met tomatensaus:
Gefrituurde gamba's, met tomatensaus
   7,50
11.
In de oven gebakken stokbrood kruidenboter met tzatziki
   4,25
12.
Pikilia: koude en warme voorgerechten met vis en vlees ( 2 pers.)
22,50
13.
Tomatensoep
   5,00
14.
Groentensoep
   5,00

bg